fbpx

TELEFONSKA PODRŠKA

+382 20 66 06 27

O nama

U čemu smo najbolji?

Zašto izabrati nas?

O kompaniji

Kompanija BMW Grebović je osnovana 2002 godine. Djelatnost kojom se BMW Grebović dugogodišnje bavi je održavanje i popravka BMW I MINI vozila. Dugogodišnje iskustvo smo izgradili na odabranim premium brendovima BMW I MINI. Danas kompanija broji 7 zaposlenih.

Usluge koje pružamo su redovno servisiranje, servis klime, limarske usluge, farbarske usluge, remont autom. menjača, balaniranje i vulkaniziranje kao i prodaju auto djelova. U planu je i brzoj realizaciji reglaža vozila i registraija svih vozila.

Dugogodišnje uspješno postojanje na tržištu je pokazatelj da se ozbiljno i profesionalno bavimo ovim poslom, svakodnevno unapredjujući usluge koje

pružamo a posebno vodeći se ciljem zadovoljstva postojećih i novih klijenata. Cilj je proširenje servisnog kapaciteta kroz zaposlenje novih ljudi i nabavku nove i savremene servisne opreme.

Našim radom nudimo klijentima profesionalnu uslugu, transparentnos, povjerenje, efiksanost i u krajnjem zadovoljnog klijenta.

U okviru prodaje djelova nudimo orginalne djelove za BMW I MINI vozila, alternativne auto djelove, pneumatike i ostali prateći program za vozila.